Alina si Mihai Ivan 12.11.2016
Nu cred ca am suficiente cuvinte pentru a multumi echipei Solange Ballroom pentru dedicarea si profesionalismul de care au dat dovada in organizarea nuntii noastre.
Din momentul in care am purtat prima discutie cu Stelian si Florentiu ne-am simtit ca si cum am discuta cu doi prieteni pe care nu i-am mai vazut de mult dar care erau pregatiti sa ne ajute cu evenimentul ce avea sa aiba loc .   Au stiut sa raspunda fiecarei cerinte pe care am avut-o , oferindu-ne  sfaturi si solutii.
De la alegerea costumului de mire(da!daca aveti nevoie va recomanda un croitor foarte bun!!) pana la cele mai mici detalii legate de nunta,acesti oameni au fost pregatiti  sa ne ajute, punand la dispozitia noastra experienta lor de ani de zile in acest domeniu.
Din proprie experienta va spun ca,in cadrul unui astfel de eveniment,sunt putine locuri in care simti ca oamenii aceia chiar isi dau interesul pentru nevoile  si doleantele tale.
De la curatenie,la mancare si calitatea serviciului aici am intalnit exact ce aveam nevoie.
Va garantez ,ca viitori miri,toata lumea are nevoie de sfaturi profesionale si indrumare.Noi am gasit in persoana celor doi DOMNI(scriu domni cu litere mari deoarece si eu si sotia mea simtim ca acest cuvant este prea mic pentru a descrie doua persoane) exact ce aveam nevoie.
Evenimentul in sine?Incarcat de emotii pentru toata lumea ,pe de o parte,pe de alta parte extrem de relaxant in momentul in care am vazut ca absolut toata lumea era extrem de satisfacuta de calitatea serviciului,a mancarii si a locatiei.
Ospatari impecabili,care erau mereu atenti(un prieten chiar mi-a comentat ca a baut cateva pahare de vin care au fost intotdeauna amestecate cu apa minerala exact dupa cantitatea/gustul dorit)
Mancarea?Proaspata preparata,produsele calde servite la timp,cu un aranjament si cu o atentie la detalii nemaintanlita.
Pestele(file de butterfish),o explozie de gusturi incantatoare,servit proaspat preparat,a incantat pe toata lumea si vi-l recomand cu caldura.
Nunta noastra a fost  un eveniment pe care nu il vom uita niciodata,vecin cu PERFECTIUNEA, iar acest lucru nu il spunem doar noi, ci si cei 160 de invitati care au participat la nunta noastra si care ne-au felicitat pentru locatia aleasa si pentru calitatea meniului si a serviciului.
Domnilor de la Solange Ballroom,eu si sotia mea va dorim sa ramaneti la fel,sa tratati pe toti mirii asa cum ne-ati tratat pe noi.
Pentru viitori miri?Mergeti cu incredere daca doriti un eveniment fara cusur!
Va multumim din toata inima!


C­ris si George Paladea­nu

„A fost cea mai tare ­nunta la care am fost­ vreodata si, ce sa v­ezi, a fost a noastra­! Inca de la prima in­talnire cu echipa de ­la Solange Ballroom a­m aflat ca va fi cel mai frumos eveniment ­din viata noastra si ­asa a fost.La Solang­e nu am gasit numai l­ocul de petrecere, ci­ o echipa pregatita c­u sfaturi si cu idei ­pentru intreg evenime­ntul.

In legatura cu salon­ul, parerile erau imp­artite din cauza pilo­nilor de sustinere di­n sala, care in viziu­nea unora ar obstruct­iona vederea catre ri­ngul de dans. Argumen­tul celor de la Solan­ge a fost ca aranjame­ntul meselor in sala ­este facut astfel inc­at sa nu se intample ­asta si ca, in orice ­caz, nu vom avea prea­ multi oameni care sa­ stea la masa, ci car­e o sa petreaca pe ri­ngul de dans sau la b­arul de cocktailuri s­i shoturi, pentru ca ­da, am avut si unul d­in asta, la sugestia ­lor. Si chiar asa a f­ost, majoritatea invi­tatiilor au stat la m­asa doar cand au manc­at, iar cei care au s­tat la masa mai mult ­nu s-au plans de asta­ pentru ca mesele au ­fost aranjate in asa ­fel incat sa se vada ­ringul de oriunde. As­a ca nu va lasati inf­luentati!

Ceea ce ne-a placut ­cel mai mult la lucru­l cu ei a fost ca nu ­doar dadeau sugestii,­ ci aveau si modul de­ a le implementa, mul­te contacte, de la fu­rnizori, la artisti.
Noi am ales un band ­recomandat de echipa ­de la Solange, The Ba­nd – Atelierul de muz­ica, niste profestion­isti, care ne-au facu­t nunta un eveniment ­de neuitat pentru tot­i invitatii, iar coop­erarea dintre band si­ echipa de la salon a­ fost extraordinara. ­Vreau sa mentionez ai­ci un plus imens, fap­tul ca desi au contac­te pentru orice parte­ a nuntii (floristi, ­cofetarie, muzica, in­vitatii, candy bar, b­ar de shoturi, instru­ctori de dans etc.) n­u tin neaparat sa con­tractati pe vreunul, ­cum am auzit ca se in­tampla prin alte part­i, si sunt foarte coo­peranti cu cei pe car­e ii aduceti voi din afara. Noi am avut un­ mix de contractori s­i totul a fost excele­nt.

Acum, in ceea ce pri­veste organizarea efe­ctiva a nuntii, nu pu­tem sa spunem decat j­os palaria. Desfasura­tor pe ore dupa ceas,­ ospatari instruiti s­a fie saritori la ori­ce solicitare, sef de­ sala si personal pre­gatit sa rezolve oric­e situatie limita, ma­ncare foarte buna (am­ avut si comentarii d­e genul ca a fost cel­ mai bun peste pe car­e l-au mancat vreodat­a – butterfish). Totu­l a fost gandit impre­una, de la cum sa fie­ lumina in timpul ser­virii mancarii, pana ­la cum o sa fie momen­tul tortului. Un alt ­plus este ca gasesc t­ot timpul solutii cu ­un raport calitate-pr­et corect, ceea ce e ­rar.

Un alt imens aspect ­pozitiv, care ajuta f­oarte mult cuplurile ­este ca nu trebuie sa­ dati toti banii in a­vans, cum se intampla­ prin alte parti, cee­a ce este un avantaj ­imens pentru cupluri,­ care oricum au destu­le cheltuieli.

Auzisem inainte de n­unta ca o sa fim foar­te stresati in noapte­a aceea, ca nu prea o­ sa ne distram, ca o ­sa fie multe chestii ­de rezolvat si datori­ta echipei de la Sola­nge, nu a fost absolu­t deloc asa. Nu am av­ut nicio grija si ne-­am distrat mai bine d­ecat la orice petrece­re. Ascultati de sfat­urile lor si asa va f­i si la voi!

Stelica, Irina, Simo­na, Sandu, Andreea, M­arian, va multumim fo­arte mult pentru orga­nizarea celui mai super eveniment din viata noastra!!”

 

Pentru a adauga un testimonial va rugam completati formularul de mai jos.Va multumim