Skip to content

Bucură-te de nunta perfectă într-un cadru fermecător la Restaurantul Nunta Solange Ballroom!

  În inima Bucureștiului, Solange Ballroom te întâmpină cu brațele deschise pentru a transforma visul tău de nuntă în realitate. Noi suntem aici pentru a crea o experiență memorabilă, în care fiecare moment să strălucească de eleganță și rafinament.

  Imagină-ți călătorind într-un tărâm de poveste, în mijlocul unei grădini încântătoare, unde natura înflorește într-o armonie perfectă. La Solange Ballroom, vei descoperi o gradină plină de culoare și frumusețe, un decor magic care va da o notă de romantism și unicitate evenimentului tău special. Aici, dragostea și natura se împletesc într-un dans tandru, creând o atmosferă de vis care va impresiona și cei mai pretențioși oaspeți.

  La noi, păcatul este permis! Înțelegem că nunta ta trebuie să fie o explozie de gusturi și delicii, iar de aceea nu impunem limite de consum. La Solange Ballroom, vei putea savura preparatele noastre fine și rafinate, bucurându-te alături de invitații tăi, fără restricții. În universul nostru culinar, nu există limite decât cele ale imaginației și poftelor tale.

  Suntem mândri să oferim un meniu vegetarian desăvârșit, pentru a satisface și cele mai rafinate gusturi. Fie că tu sau invitații tăi preferați un meniu vegetarian, meniul nostru creativ și diversificat va stârni plăcerea papilelor gustative și va răsfăța simțurile într-un mod unic. Iar pentru că nunta ta este cu adevărat specială, meniul poate fi 100% personalizat, pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor tale.

  Nimic nu este mai important decât să-ți faci invitații să se simtă bineveniți, indiferent de vârstă. Astfel, am pregătit un meniu special pentru copii, cu preparate delicioase și atrăgătoare, pentru ca micuții să se bucure de momente de neuitat, într-o atmosferă plină de bucurie și veselie.

  La Solange Ballroom, comoditatea ta este prioritatea noastră. Cu o parcare proprie generoasă, asigurăm locuri de parcare pentru tine și invitații tăi, astfel încât să vă puteți bucura de eveniment fără griji și stresul găsirii unui loc potrivit. Astfel, vei putea păstra întreaga ta atenție pe momentele speciale și pe bucuria din jur.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *