Skip to content

Descoperă o oază de eleganță și rafinament pentru nunta ta la Restaurantul Nunta București Sector 2 – Solange Ballroom!

  Descoperă o oază de eleganță și rafinament pentru nunta ta la Restaurantul Nunta București Sector 2 – Solange Ballroom!

  Bine ați venit într-un univers de poveste, unde fiecare detaliu a fost conceput pentru a transforma evenimentul tău într-o experiență memorabilă. Situat în inima Sectorului 2 din București, Solange Ballroom este locația ideală pentru a celebra dragostea și a împărtăși momente speciale cu cei dragi.

  Cu o grădină de vis care învăluie atmosfera într-o aură romantică și fermecătoare, restaurant nunta Bucuresti sector 2 Solange Ballroom îți oferă un cadru pitoresc și intim pentru a spune “Da” în mijlocul naturii. Aici, cerul senin și verdeața răsărită se împletesc într-un peisaj desprins din basme, iar tu vei simți magia momentului cum îți îmbrățișează fiecare pas.

  Restaurant pentru Nunta Solange Ballroom

  Restaurant pentru Nunta Solange Ballroom

  La Solange Ballroom, libertatea ta este prioritatea noastră! Noi credem în a-ți oferi o experiență fără limite, așa că nu există restricții de consum. Invitații tăi vor fi încântați să se bucure din plin de preparatele noastre fine și generoase, fără teama de a depăși limitele. La noi, bucuria gustului nu cunoaște granițe!

  Cu respect pentru diversitatea culinară, Solange Ballroom îți pune la dispoziție un meniu vegetarian rafinat. Suntem dedicați să satisfacem toate gusturile și preferințele culinare, astfel încât fiecare invitat să găsească bucuria pe farfuria sa. Iar pentru că fiecare cuplu este unic în felul său, meniul este 100% personalizabil, astfel încât să reflecte povestea voastră și să răsfețe gusturile voastre individuale.

  Știm cât de important este ca și cei mici să se simtă speciali în această zi. De aceea, am creat un meniu dedicat copiilor, cu preparate atrăgătoare și delicioase, pentru ca cei mici să se bucure de momente pline de veselie și savoare.

  La Solange Ballroom, confortul tău este garantat. Beneficiem de o parcare proprie generoasă, pentru ca tu și invitații tăi să vă puteți bucura de eveniment fără a vă face griji în privința parcării. Locurile noastre de parcare asigură un plus de comoditate și liniște pentru oaspeții tăi.

  În plus, libertatea de a alege este un principiu pe care îl respectăm cu drag. La noi, nu există o oră impusă pentru evenimentul tău.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *