Skip to content

Despre Noi

SOLANGE BALLROOM

Local de evenimente în București, Solange Ballroom vă oferă două saloane moderne în zona Pantelimon pentru organizarea oricărui tip de petrecere sau evenimente corporate. Îți oferim garanția unui eveniment reușit și totodată certitudinea că suntem pregătiți să organizăm o gamă vastă de evenimente. Ne definesc comunicarea și implicarea în fiecare eveniment pe care îl găzduim.

În anii de experiență ne-am dezvoltat toate abilitățile necesare pentru a înțelege nevoia clientului, indiferent de eveniment. Oferim consiliere tuturor celor care ne pășesc pragul. Suntem deschiși către personalizarea serviciilor și vă oferim suport de la “prima cafea” băută împreună și până la “finalul petrecerii”

Dacă vrei să vezi cum arată Solange Ballroom, creatorii acestui impresionant local de evenimente din București, te asteaptă cu mare drag.

Completează formularul de mai jos și dă-ne de veste când să te așteptăm.

TE AȘTEPTĂM ÎN LOCALUL NOSTRU

Colectarea datelor:

 • Folosim datele tale pentru a ține corespondența cu tine prin email sau / și telefonic.
 • Datele tale nu vor fi făcute publice.

  Telefon

  Prezentare locație

  Salon 1

  Cu un design unic, acest salon poate găzdui evenimente cu până la 200 de persoane. Dacă îți dorești un cadru romantic pentru evenimentul tău, trebuie să vezi acest loc.

  [su_spacer size=”90″]

  Salon 2

  Recent modernizat, acest salon poate găzdui evenimente cu până la 300 de persoane. Dacă rafinamentul și eleganța te reprezintă, trebuie să vezi acest salon.

  [su_spacer size=”90″]

  [su_spacer size=”160″]

  salon nuntă bucurești

  SOLANGE BALLROOM

  Toate drepturile rezervate. 2019

  CONTACT

  • [su_service title=”Programează o întâlnire” icon=”icon: phone” size=”18″]
  • 0724 511 727 Calagi Stere
  • 0723 230 802 Calagi Florențiu
  • 0729 148 265 Calagi Irina