Skip to content

Restaurant Botez

Solange Ballroom – Restaurant Botez. Meniul de botez poate varia în funcție de preferințele și tradițiile familiei și a culturii din care aceasta face parte, dar în general ar trebui să includă o varietate de aperitive, feluri principale și deserturi.

Descarca oferta Restaurantului Solange Ballroom pentru Botez

Atunci când alegeți un restaurant pentru a organiza un botez, există mai multe aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare. Iata ce ofera restaurantul pentru Botez, Solange Ballroom.

Locația și accesibilitatea: Restaurantul este ușor accesibil pentru invitați și are suficiente locuri de parcare sau alte opțiuni de transport public. Restaurantul Solange Ballroom se află în București, sectorul 2 / sectorul 3, în zona Pantelimon pe Șoseaua Dudești Pantelimon nr. 44.

Dimensiunea și capacitatea: Restaurantul poate găzdui numărul de invitați pe care îl aveți în vedere. De asemenea, există o cameră separată sau o zonă privată disponibilă pentru evenimentul dvs. Solange Ballroom poate găzdui până la 300 de persoane în cel mai mare salon. Există cameră specială disponibilă.

Meniul și opțiunile alimentare: Restaurantul Solange Ballroom oferă opțiuni alimentare adecvate pentru botezul dvs., inclusiv meniuri speciale pentru copii sau opțiuni vegetariene/fără gluten. De asemenea, Locatia de Botez Solange Ballroom poate oferi și deserturi sau prăjituri personalizate pentru a vă potrivi nevoilor.

Serviciile și facilitățile oferite: Restaurantul oferă servicii de catering prin bucatarie proprie, decorarea, meniurile personalizate sau muzica live (prin recomandare). De asemenea, există facilități pentru copii, cum ar fi implementarea unui loc de joacă.

Costurile: Înainte de a face o rezervare, verificați costurile și serviciile incluse pentru a vă asigura că se încadrează în bugetul dvs.

Luând în considerare toți acești factori, veți putea alege Solange Ballroom pentru a organiza un botez memorabil și reușit.