Skip to content

Restaurantul Nunta București Sector 2 – Solange Ballroom!

  Bine ați venit la Restaurantul Nunta București Sector 2 – Solange Ballroom!

  Suntem locația perfectă pentru organizarea nunții de vis în inima Bucureștiului, în Sectorul 2. La Solange Ballroom, ne dedicăm să vă oferim o experiență memorabilă, unde fiecare detaliu este pus în valoare pentru a vă încânta pe deplin.

  Unul dintre aspectele remarcabile ale restaurantului nostru este frumoasa noastră grădină, care conferă o atmosferă elegantă și romantică. Grădina noastră reprezintă un cadru perfect pentru ceremonii în aer liber sau pentru petrecerea momentelor speciale alături de invitați.

  Restaurant nunta Bucuresti

  Restaurant nunta Bucuresti

  La Solange Ballroom, suntem mândri să vă oferim un meniu variat, unde putem satisface toate preferințele și cerințele dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți vegetariani sau aveți invitați care preferă acest tip de alimentație, avem o selecție generoasă de opțiuni vegetariene delicioase, care sigur vor încânta și cei mai pretențioși gurmanzi.

  Vă punem la dispoziție, de asemenea, posibilitatea de a personaliza meniul pentru evenimentul dumneavoastră. Suntem flexibili și deschiși în a crea preparate speciale, astfel încât fiecare invitat să se bucure de mâncarea preferată.

  În plus, la Solange Ballroom, Restaurantul Nunta București Sector 2 nu există limite de consum. Ne dorim să vă asigurăm că invitații dumneavoastră se pot bucura în voie de preparatele noastre delicioase, fără restricții.

  Pentru cei mici, avem un meniu special dedicat copiilor. Înțelegem importanța ca toți invitații să se simtă bineveniți și să aibă opțiuni adecvate vârstei lor.

  Pentru a vă asigura o experiență confortabilă, punem la dispoziție o parcare proprie generoasă. Astfel, invitații dumneavoastră se pot bucura de eveniment fără a se preocupa de găsirea unui loc de parcare.

  La Solange Ballroom, nu impunem o oră fixă pentru evenimentul dumneavoastră. Vă oferim flexibilitatea de a alege durata petrecerii, astfel încât să vă puteți bucura în voie de nunta dumneavoastră, fără presiunea de a respecta o limită de timp.

  De asemenea, merită menționat că la Solange Ballroom nu percepem chirie pentru sala de evenimente.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *