Skip to content

Asistență

  • CÂT COSTĂ MENIUL?

Prețurile meniurilor pentru nuntă / botez sunt afișate pe site și le găsiți mai jos.

  • UNDE SE GĂTEȘTE MÂNCAREA?

Ne mândrim cu șefi bucătari ce gătesc în bucătăria noastră proprie. Suntem fericiți să vă auzim spunând: “A fost foarte bună mâncarea!”, motiv pentru care îi motivăm și îi păstrăm în echipa noastră de mulți ani.

  • SE POATE PERSONALIZA MENIUL?

Motivul pentru care noi creștem constant este acela că personalizăm meniul în funcție de cerințele clienților. Vă oferim o consiliere transparentă încât să nu faceți risipă financiară și totodată să existe în farfurie un meniu spectaculos.

  • EXISTĂ POSIBILITATEA SĂ ADAPTĂM MENIUL PENTRU CEI CARE NU CONSUMĂ ANUMITE ALIMENTE?

Am onorat de fiecare dată și am înțeles situațile în care ni se cer meniuri speciale pentru cei care nu consumă anumite alimente. Toate detaliile legate de consistența meniului se stabilesc contractual de la bun început.

Vă putem îndruma către anumite meniuri. Oferim consiliere și ne sfătuim împreună cu privire la meniuri speciale pentru ca toți să fie privilegiati.

  • EXISTĂ PARCARE?

Restaurantul de nunta Solange Ballroom oferă celor care nu vor să lase mașina acasă, o parcare privată ce vă scutește de grija locului de parcare.

  • LA CE ORĂ SE POATE TERMINA EVENIMENTUL?

Un avantaj pe care îl deținem este acela că nu impunem clienților o oră de plecare. În cazuri foarte rare clienții sunt obligați să respecte un program. De fiecare dată asistăm evenimentele și oferim sfaturi utile.

  • SE AUDE MUZICA DINTR-O SALĂ ÎN CEALALTĂ?

Vă asigurăm că Solange Ballroom a fost gândit și conceput în așa fel încât dacă sunt organizate doua evenimente în același timp, acestea beneficiază de intimitate 100%. Muzica nu se aude dintr-o sală în cealaltă.

  • DE CÂTE PERSOANE SUNT MESELE?

Conduși de oameni cu abilități organizatorice, cei de Solange Ballroom vă propun un număr de 10 persoane care să stea la o singură masă. Daca vrei să găsim împreună o variantă mai bună pentru evenimentul tău, te rugăm să ne contactezi.

  • ARANJAMENTELE FLORARE SUNT INCLUSE?

Din dorința de a aduce un aport pozitiv locației, împreună cu arhitectul nostru am selectat cele mai potrivite aranjamente florare pe care le-am inclus în oferta de meniu.

  • EXISTĂ TAXĂ SUPLIMENTARĂ PENTRU OSPĂTARI?

Solange Ballroom lucrează doar cu personal calificat ceea ce vă garantează o servire ireproșabilă. Pentru că nedorim ca totul să fie perfect, iar tu să beneficiezi de transparență din partea noastră, costurile totale pentru ospătari sunt de 10% din valoarea totală a meniurilor.

NU AI GĂSIT RĂSPUNS LA ÎNTREBAREA TA?

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta, te invităm la Solange Ballroom să povestim împreună la o cafea. Dacă timpul nu îți permite, scrie-ne prin formularul de mai jos.