Skip to content

Salon 1

VIDEO S1

[su_youtube url=”https://youtu.be/LT0YxkgkzGU” autoplay=”yes”]

FOTO S1

[su_button url=”https://solangeballroom.ro/salon-2″ background=”#cbc2c0″ color=”#000000″ icon=”icon: chevron-right” icon_color=”#303030″ title=”Salon 2″]Vezi Salonul 2[/su_button]

 • SAU CERE OFERTĂ

  Telefon

  Testimoniale

  Alina & Mihai

  Nu cred ca am suficiente cuvinte pentru a multumi echipei Solange Ballroom pentru dedicarea si profesionalismul de care au dat dovada in organizarea nuntii noastre.

  Din momentul in care am purtat prima discutie cu Stelian si Florentiu ne-am simtit ca si cum am discuta cu doi prieteni pe care nu i-am mai vazut de mult dar care erau pregatiti sa ne ajute cu evenimentul ce avea sa aiba loc .   Au stiut sa raspunda fiecarei cerinte pe care am avut-o , oferindu-ne  sfaturi si solutii.

  De la alegerea costumului de mire(da!daca aveti nevoie va recomanda un croitor foarte bun!!) pana la cele mai mici detalii legate de nunta,acesti oameni au fost pregatiti  sa ne ajute, punand la dispozitia noastra experienta lor de ani de zile in acest domeniu.

  Din proprie experienta va spun ca,in cadrul unui astfel de eveniment,sunt putine locuri in care simti ca oamenii aceia chiar isi dau interesul pentru nevoile  si doleantele tale.
  De la curatenie,la mancare si calitatea serviciului aici am intalnit exact ce aveam nevoie.

  Social

  FACEBOOK

  INSTAGRAM

  [su_spacer size=”160″]

  salon nuntă bucurești

  SOLANGE BALLROOM

  Toate drepturile rezervate. 2019

  CONTACT

  • [su_service title=”Programează o întâlnire” icon=”icon: phone” size=”18″]
  • 0724 511 727 Calagi Stere
  • 0723 230 802 Calagi Florențiu
  • 0729 148 265 Calagi Irina